Vivafloors PVC

5 redenen om Vivafloors PVC te kiezen!

 • Gemakkelijk te onderhouden
  De PVC vloeren van Vivafloors zijn gemakkelijk in onderhoud. Kunststofvloeren zijn 100% waterdicht. U kunt zonder problemen de PVC vloer stofzuigen en dweilen. In tegenstelling tot hout ondervindt u geen nadelige gevolgen van water. Verder hoeft u PVC ook niet regelmatig te lakken, oliën of waxen.
 • Kunststofvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
  De PVC vloeren van Vivafloors zijn toepasbaar in ruimtes waar vleorverwarming of vloerkoeling is aangelegd. De lage weerstand van PVC zorgt ervoor dat warmte goed geleidt wordt.
 • Vivafloors PVC voor woon- en projectmatig gebruik
  De kunststofvloeren van Vivafloors zijn geschikt voor zowel woonmatig als projectmatig gebruik. Wenst u meer informatie te ontvangen over de projectmatige toepassing van Handyfloor PVC, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vloerbeleving.nl.
 • U kunt Vivafloors PVC Click eenvoudig zelf te leggen
  Vivafloors PVC heeft ook PVC Click in haar assortiment. Deze collectie kunt u eenvoudig zelf leggen.
 • Kunststofvloeren zijn geluidsarm
  De PVC vloeren van Vivafloors zijn geluidsarm. Door de geluiddempende werking van PVC heeft u nauwelijks last van harde geluiden van voetstappen.

Bestel gratis stalen Vivafloors PVC

U kunt bij Vloerbeleving.nl gratis stalen aanvragen van de PVC vloeren van Vivafloors. Klik op gratis stalen voor uw aanvraag. Binnen enkele werkdagen heeft u deze in huis.

Waarom Vloerbeleving.nl?

Vloerbeleving.nl heeft bijna 10 jaar ervaring als professioneel woningstoffeerder. U vindt hier een uitgebreid assortiment aan stoffeerproducten voor uw woning of kantoor. Naast PVC vloeren kunt u bij ons ook terecht voor Tapijt vloeren, Marmoleum vloeren, Vinyl Vloeren, PVC vloeren, Raamdecoratie, Vloerplinten, Painting the Past verf, Farrow & Ball verf, karpetten en vloerkleden, decorlijsten & plinten, behang en nog veel meer. Vloerbeleving.nl is dé Specialist in Woningstoffering.

Bestel uw PVC vloer bij Vloerbeleving.nl voor een aantrekkelijke prijs en ervaar daarnaast de goede service en kwaliteit dat wij u te bieden hebben!

Vivafloors levert al jaren sfeervolle PVC vloeroplossingen voor thuis of op kantoor. PVC vloeren met een warme en sfeervolle beleving. Vivafloors PVC vloeren zijn ook geschikt voor projectmatig gebruik zoals bijvoorbeeld winkels, ziekenhuizen, horeca of recreatie.

Vivafloors biedt u een uitgebreid assortiment aan PVC vloeren en PVC Click stroken. Ondanks de hoge kwaliteit van Vivafloors PVC, zijn de vloerproducten betaalbaar. Vivafloors besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van haar producten. Door de PVC planken af te werken met een speciale coating, zijn de PVC vloeren nagenoeg krasvast.

Vivafloors heeft u natuurlijk meer te bieden dan dit. Lees verder voor de andere voordelen die u met Vivafloor PVC in huis haalt.

Actie banner indexpagina
Actie banner indexpagina
InklappenLees meer


Menu