Bodiax PVC

Wat maakt Bodiax PVC uniek?

Bodiax besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van haar producten en de productieprocessen om u een uniek product te bieden. Bodiax PVC bestaat voor meer dan 50% uit gerecyclede materialen welke op hun beurt ook weer recyclebaar zijn. Daarnaast is het Bodiax PVC voorzien van een dubbele glasfiber-laag waardoor de kans op krimp of uitzetten minimaal is. Kiest u voor Bodiax PVC dan heeft u verder de garantie dat het product bij huishoudelijk gebruik tot wel 20 jaar meegaan!

5 redenen om voor Bodiax PVC vloeren te kiezen;

PVC vloeren zijn enorm populair. Dit niet alleen vanwege de natuurgetrouwe uitstraling die het heeft. Er zijn nog meer belangrijke voordelen te benoemen die de keuze voor PVC logisch maken.

  • Een PVC vloer van Bodiax is onderhoudsvriendelijk. Doordat een PVC vloer waterafstotend is kunt u deze eenvoudig en snel onderhouden.
  • Bodiax PVC is comfortabel en sfeervol. De uitstraling van het PVC is nauwelijks van echt te onderscheiden. Daarnaast geleidt het warmte waardoor het zeer comfortabel aan de voeten is.
  • Bodiax PVC is duurzaam en slijtvast. Hierdoor kunt u ongekend lang genieten van uw prachtige PVC vloer.
  • PVC vloeren zijn aantrekkelijk geprijsd. De prijs-kwaliteitverhouding is uitzonderlijk goed. Hierdoor kunt u maximaal genieten van een kwalitatieve vloer tegen een scherpe prijs.
  • Bodiax PVC is geschikt voor ruimtes waar vloerverwarming of vloerkoeling aanwezig is.

Gratis Stalen Bodiax PVC Vloerbedekking

Vloerbeleving.nl biedt u de mogelijkheid om gratis stalen aan te vragen. Hierdoor bent u zeker van de juiste keuze voor de juiste PVC vloerbedekking. Klik hier om Gratis Stalen aan te vragen. Binnen enkele werkdagen heeft u de gratis PVC vloerstalen in huis.

U kunt natuurlijk ook langskomen in de showroom om daar samen met onze Vloerspecialisten, onder het genot van een kopje koffie, de juiste vloer te kiezen die naadloos aansluit bij uw woon-idee.

Waarom Vloerbeleving.nl?

Vloerbeleving.nl heeft bijna 10 jaar ervaring als professioneel woningstoffeerder. U vindt hier een uitgebreid assortiment aan stoffeerproducten voor uw woning of kantoor. Naast PVC vloeren kunt u bij ons ook terecht voor Tapijt vloeren, Marmoleum vloeren, Vinyl Vloeren, PVC vloeren, Raamdecoratie, Vloerplinten, Painting the Past verf, Farrow & Ball verf, karpetten en vloerkleden, decorlijsten & plinten, behang en nog veel meer. Vloerbeleving.nl is dé Specialist in Woningstoffering.

Bestel uw PVC vloer bij Vloerbeleving.nl voor een aantrekkelijke prijs en ervaar daarnaast de goede service en kwaliteit dat wij u te bieden hebben!

Voor het complete aanbod van Bodiax PVC vloerdelen bent u bij Vloerbeleving.nl aan het juiste adres. Hier vindt u alle collecties, kleuren en structuurmogelijkheden. Of het nu gaat om de Dry Back serie van Bodiax PVC of Bodiax Click PVC. Met Bodiax PVC creëert u de perfect woonambiance die aansluit bij de rest van uw woningdecoratie.

Wilt u meer weten over de voordelen van Bodiax PVC? Klik op lees meer.

Actie banner indexpagina
Actie banner indexpagina
InklappenLees meer


Menu