Grijs tapijt: dé stijvolle sfeerverhoger in ieder interieurEen grijs tapijt….. u bent er helemaal van overtuigd dat dit de volgende sfeerverhoger in uw woning of kantoor wordt. Maar voor welke uitstraling en stijl gaat u? Mag het opvallen of juist subtiel aanwezig zijn? Welke tint of structuur past het beste bij uw interieur? En welk materiaal past bij uw wensen en woongebruik? Stuk voor stuk vragen die uw keuze voor een grijze vloerbedekking beïnvloeden en die we in dit artikel graag voor u beantwoorden.

Door naar alle grijze tapijten

Grijze vloerbedekking: tijdloos en allesbehalve saai!

Een comfortabele, warme sfeer in huis die toch ook lekker tijdloos is? Dan is de keuze voor een tapijt grijs een hele goede! De neutrale toon past al snel in ieder interieur en is uitstekend te combineren met andere contrasterende of opvallende kleuren, zodat dat het beslist niet saai hoeft te zijn. Ook past grijs in uiteenlopende woonstijlen, van landelijk tot Scandinavisch tot industrieel. Combineer bijvoorbeeld eens een tapijt antraciet met andere ‘koele’ kleuren zoals blauw voor een modern interieur, een tapijt lichtgrijs met andere grijstinten voor een minimalistische uitstraling of een grijs tapijt slaapkamer juist met zachte pastels voor romantisch slapen.

Tapijt grijs: maak je eigen kleurrijke sfeerstatement

Met vloerbedekking grijs haalt u een sfeervolle eyecatcher in huis. Maar wilt u dat deze vloerbedekkingsoort opvalt of juist subtiel aanwezig is? Zo kunt u in een wit interieur eenvoudig contrast creëren met een donkergrijze vloerbedekking, een krachtig statement maken met antraciet grijs tapijt of juist een luxe uitstraling geven met een zilvergrijs tapijt. Wie een kamer groter en ruimtelijker wil laten lijken, kan overigens beter kiezen voor een lichtgrijs tapijt. Een grote kamer juist intiemer laten lijken? Dan is een donkergrijs tapijt weer een slimme keuze.

Grijs tapijt: speel met structuren en materialen

Het is goed om te bedenken dat voor de uitstraling van uw grijze tapijt naast de kleur ook de structuur en het soort materiaal van belang zijn. Zo zal een grijs hoogpolig tapijt met omgevallen frisé polen een lekker levendige en speelse sfeer in huis brengen, terwijl de strakke uitstraling van een gesneden lussenpooltapijt zoals velours of bouclé het bijvoorbeeld weer goed doet in een minimalistisch en modern interieur. En wat dacht u bijvoorbeeld van wol als exclusieve en weelderige tapijtsoort of sisal als de wensen wat duurzamer zijn?

Tip: Door bewust voor een grijze kleurtint materiaal- of structuursoort te kiezen bepaalt u de complete uitstraling van uw tapijt!

Grijze vloerbedekking: iets om voor te kiezen….

Of u nu kiest voor een kamerbreed grijs tapijt woonkamer, een strak, modern tapijt donkergrijs voor op de trap, een grijs tapijt hoogpolig in de slaapkamer of voor een mooi grijs vloerkleed…. Bij Vloerbeleving vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende tapijtproducten. Veilig en eenvoudig online besteld en gratis en snel bij u thuisbezorgd.

  • Tapijt grijs

Of u nu kiest voor een vloerbedekking lichtgrijs of meer lef toont met tapijt antraciet; met een grijs tapijt kunt u alle kanten uit. Kamerbreed sfeervol in de woonkamer, modern luxe op kantoor of stevig en strak op de trap. Eenvoudig en desgewenst direct met een geschikte ondervloer online besteld én professioneel door ons gelegd.

  • Tapijttegels grijs

Wist u dat er ook grijze tapijttegels te verkrijgen zijn? Ideaal als u ze zelf wilt leggen, een decoratief patroon wilt hebben of meerdere malen wilt hergebruiken. Tapijttegels zijn namelijk makkelijk te verhuizen en te verleggen en zodoende ook makkelijk in onderhoud. Bij vlekken pakt u de tegel gewoon op, verwijdert u de vlek en legt u de tegel weer terug.

  • Vloerkleed grijs

Met een stijlvol karpet grijs haalt u sfeer, warmte en uitstraling in huis. Wist u dat u bij ons uw grijs karpet helemaal op maat kunt maken? Zo kunt u niet alleen het merk en de collectie kiezen, maar ook de maat, kleur en randafwerking. Zoals banderen, festonneren, blind banderen of een volumekarpet.

Gecharmeerd van tapijt grijs? Uitgebreid advies!

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wilt u bijvoorbeeld advies over een geschikte ondervloer, de maat, een bepaalde structuur of materiaalsoort? Door onze jarenlange technische kennis en ervaring kunnen wij u uitstekend en uitgebreid adviseren op het moment dat het ú uitkomt, dus zelfs als het weekend of avond is. Heeft u iets gezien of twijfelt u tussen bepaalde soorten grijze vloerbedekking? Bestel dan de gratis tapijt stalen die u binnen één tot twee werkdagen in huis heeft. Zodat u nog even rustig kunt nadenken wat het beste bij u, uw woonsituatie en -wensen en de rest van uw interieur past.

Wist u dat...u gratis tapijt stalen kunt aanvragen? Binnen 1 tot 2 werkdagen al in huis!

De voordelen van grijs tapijt bij Home Design Shops

+ Gratis tapijt stalen, binnen enkele werkdagen geleverd
+ Gespecialiseerde kennis en kunde vertaald in vakkundig advies
+ Professionele, betaalbare legservice inclusief gratis inmeten
+ Veilig (achteraf) bestellen met het keurmerk betrouwbare webshop
+ Gratis verzending, binnen enkele dagen bij u thuis
+ Verschillende betaalopties waaronder achteraf betalen
+ Ook mogelijkheid tot bekijken van tapijten in een showroom

Door naar alle grijze tapijten