PVC vloer betonlook: helemaal van deze tijd

PVC vloer betonlook.. een tijdloze (en nog steeds populaire!) trend. Met PVC beton geeft u uw vloer een stoer en natuurlijk effect. Kies uit prachtige PVC beton vloeren met levensechte dessins. Van rustig egale vloeren tot ruigere pvc beton vloeren. Vind bij ons uw perfecte vloer. Gratis stalen. Vakkundige legservice. Gratis thuisbezorgd.


Top 10 PVC Beton Kliksysteem


Top 10 PVC Beton Verlijmd


Naar alle PVC beton vloeren


PVC vloer beton eenvoudig te combineren

Betonvloeren hebben een levendige, tijdloze, stoere en strakke uitstraling. Een PVC vloer beton past in ieder interieur. De industriële vloer is namelijk makkelijk te combineren met andere woonstijlen. Zoals de scandinavische of landelijke woonstijl. U kunt zelf bepalen wat de totale sfeer en uitstraling van uw kamer wordt. Bij Home Design Shops kunt u kiezen uit verschillende kleuren, soorten en maten. Zo kunt u uw vloer perfect afstemmen met de rest van uw interieur.

Een donkergrijze PVC vloer geeft uw kamer extra sfeer en contrast. Een donkere vloer wordt vaak gecombineerd met lichtgekleurde meubels en woonaccessoires. Een lichtgrijze vloer kan daarentegen uw ruimte juist groter doen lijken. Vooral als u al een donkere kamer heeft. Een lichte kleur beton PVC geeft uw kamer rust en kalmte.

Ook kunt u kiezen uit 2 soorten PVC vloeren: stroken of tegels. Stroken kunt u in allerlei patronen leggen, zoals diagonaal en visgraat. Wilt u een realistische industriële vloer? Kies dan voor lange en brede stroken of voor PVC betonlook tegels.

Tip: Vergroot uw ruimte met dezelfde PVC vloer.

Vergroot uw ruimte door in alle kamers dezelfde PVC vloer te leggen. Dit zorgt voor een verbindend effect op alle ruimtes. Door de verschillende legpatronen, zit u niet vast aan één soort vloer. Kies bijvoorbeeld voor een visgraat-strokenvloer in de woonkamer en een tegelvloer voor kinderslaapkamers.
Voor en nadelen van plak- of klik pvc betonlook

Er zijn twee soorten PVC vloeren: PVC Verlijmd en PVC Kliksysteem. Het verschil tussen deze twee vloeren zit voornamelijk in het leggen.

Het voordeel van klik-PVC is dat de vloer makkelijk door u zelf kan worden gelegd. Een ander voordeel van klik PVC is dat u het makkelijk mee kan verhuizen of vervangen. Klik PVC is meestal dikker dan plak PVC, omdat er een klikverbinding zit in de strook. Ook heeft u bij klik PVC altijd een ondervloer nodig.

Het leggen van plak PVC met betonlook is een uitdagender klus voor een niet ervaren doe-het-zelver. Dit komt onder andere omdat u eerst de vloer moet egaliseren. PVC is dun en hierdoor ziet u elk hobbeltje of oneffenheid. U kunt bij Home Design Shops uiteraard ook terecht voor lijm en egalisatiemiddel.

Laat u ontzorgen en kies voor een perfect strak gelegde PVC vloer met onze legservice. Inclusief voorbereidende egalisatie!

Uw PVC betonlook vloer laten leggen?

Binnen 4 uur scherpe aanbieding
PVC vloer betonlook prijs

Home Design Shops verkoopt PVC vloeren in verschillende prijsklassen. De prijs is onder andere afhankelijk van de dikte, dessin en het soort vloer (klik of plak) Klik PVC is in de regel goedkoper dan plak pvc. Wij verkopen verschillende PVC vloeren voor de scherpste prijs en beste kwaliteit.Waarom een PVC betonvloer kopen bij Home Design Shops?

+ Wij verkopen u graag een betonlook pvc vloer die wij ook voor onszelf zouden aanschaffen
+ Uw nieuwe PVC beton vloer wordt snel geleverd
+ Deskundige advisering bij alle keuzes op weg naar uw gewenste vloer
+ Gratis stalenservice (vele soorten stroken en tegels, maten en kleuren)
+ Betaalbare legservice indien gewenst
+ Uitstekend bereikbaar in avond en weekend (telefoon, chat, mail)


Menu