PVC vloer betonlook: helemaal van deze tijd


Beton zien we steeds vaker in interieurs. Dat uit zich op verschillende manieren, bijvoorbeeld in de vloer. Vroeger was een bedrijfspand of fabriekshal de enige plek waar u een betonvloer tegenkwam. Nu is de PVC vloer betonlook een niet weg te denken woontrend. Home Design Shops heeft een kwalitatief en ruim assortiment met PVC beton. Vind bij ons uw perfecte vloer! Twijfelt u nog? Vraag bij ons gratis een pvc vloer betonlook staal aan.

Bekijk al onze PVC vloeren met betonlook

Onze PVC vloer betonlook collecties

6 voordelen van een PVC vloer

 1. Duurzame, slijt- en krasvaste vloer die gegarandeerd jarenlang plezier geeft
 2. Gemakkelijk in onderhoud.
  U kunt uw vloer eenvoudig schoonmaken met een dweil of stofzuiger.
 3. Grote geluiddempende werking
  Minder contact- en omgevingsgeluiden
 4. Blijft strak
  Geen kieren en geen bolling.
 5. Combineert goed met vloerverwarming door snelle warmte geleiding.
 6. Bijzonder geschikt voor mensen met een allergie of met astma.

PVC vloer beton eenvoudig te combineren

Betonvloeren hebben een levendige, tijdloze, stoere en strakke uitstraling. Een PVC vloer beton past in ieder interieur. De industriële vloer is namelijk makkelijk te combineren met andere woonstijlen. Zoals de scandinavische of landelijke woonstijl. U kunt zelf bepalen wat de totale sfeer en uitstraling van uw kamer wordt. Bij Home Design Shops kunt u kiezen uit verschillende kleuren, soorten en maten. Zo kunt u uw vloer perfect afstemmen met de rest van uw interieur.

Een donkergrijze PVC vloer geeft uw kamer extra sfeer en contrast. Een donkere vloer wordt vaak gecombineerd met lichtgekleurde meubels en woonaccessoires. Een lichtgrijze industriële vloer kan daarentegen uw ruimte juist groter doen lijken. Vooral als u al een donkere kamer heeft. Een lichte kleur beton PVC geeft uw kamer rust en kalmte.

Ook kunt u kiezen uit 2 soorten PVC vloeren: stroken of tegels. Stroken kunt u in allerlei patronen leggen, zoals diagonaal en visgraat. Wilt u een realistische industriële vloer? Kies dan voor lange en brede stroken of voor PVC betonlook tegels.

Tip: Vergroot uw ruimte met dezelfde PVC vloer.
Vergroot uw ruimte door in alle kamers dezelfde PVC vloer te leggen. Dit zorgt voor een verbindend effect op alle ruimtes. Door de verschillende legpatronen

Voor en nadelen van plak- of klik pvc betonlook

Er zijn twee soorten PVC vloeren: PVC plak en PVC laminaat met betonlook (klik). Het verschil tussen deze twee vloeren zit voornamelijk in het leggen.

Het voordeel van klik-PVC is dat de vloer makkelijk door u zelf kan worden gelegd. Een ander voordeel van klik PVC is dat u het makkelijk mee kan verhuizen of vervangen. Klik PVC is meestal dikker dan plak PVC, omdat er een klikverbinding zit in de strook. Ook heeft u bij klik PVC altijd een ondervloer nodig.

Het leggen van plak PVC met betonlook is een uitdagender klus voor een niet ervaren doe-het-zelver. Dit komt onder andere omdat u eerst de vloer moet egaliseren. PVC is dun en hierdoor ziet u elk hobbeltje of oneffenheid. U kunt bij Home Design Shops uiteraard ook terecht voor lijm en egalisatiemiddel.

Laat u ontzorgen en kies voor een perfect strak gelegde PVC vloer met onze legservice. Inclusief voorbereidende egalisatie!

Wist u dat… een pvc vloer met betonlook op de trap kan worden gelegd? De productietechniek schrijdt voort. Het is heel goed mogelijk om PVC te gebruiken voor de trap. Kijk naar de relevante sectie van onze website of bel onze adviseurs!

PVC vloer betonlook prijs

Home Design Shops verkoopt PVC vloeren in verschillende prijsklassen. De prijs is onder andere afhankelijk van de dikte, dessin en het soort vloer (klik of plak) Klik PVC is in de regel goedkoper dan plak pvc.
Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij verkopen verschillende PVC vloeren voor de scherpste prijs en beste kwaliteit.

Twijfelt u nog over een pvc vloer met betonlook? Home Design Shops biedt een assortiment PVC-vloeren van kwaliteitsproducenten. Met de look van beton

Waarom een pvc betonvloer kopen bij Home Design Shops?

 • Wij verkopen u graag een betonlook pvc vloer die wij ook voor onszelf zouden aanschaffen
 • Uw nieuwe PVC beton vloer wordt snel geleverd
 • Deskundige advisering bij alle keuzes op weg naar uw gewenste vloer
 • Gratis stalenservice (vele soorten stroken en tegels, maten en kleuren)
 • Betaalbare legservice indien gewenst
 • Uitstekend bereikbaar in avond en weekend (telefoon, chat, mail)

Bekijk al onze PVC vloeren met betonlook

Menu