Forinn PVC

Welke voordelen haalt u nog meer in huis met Podium XL?

Forinn vloeren zijn al uniek door de extra brede en lange PVC stroken. De kunststofvloeren van Forinn zijn waardige vervangers van laminaat of houten vloeren. Door de realistische dessins is er nauwelijks onderscheid zichtbaar. Hieronder brengen we de verdere voordelen van Forinn vloerbedekking in beeld voor u.

 • Forinn PVC is slijtvast en krasbestendig
  De kunststofvloeren zijn dusdanig geproduceerd dat ze erg goed bestand zijn tegen slijtage en krassen. De sterke topcoating zorgt voor een optimale bescherming waardoor u nog langer kunt genieten van uw mooie PVC vloer.
 • Forinn geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
  Kunststofvloeren kunt u nagenoeg in elke ruimte leggen waar vloerverwarming of vloerkoeling aanwezig is. PVC heeft door zijn unieke samenstelling een hoge warmte doorlaatbaarheid. De lage weerstand zorgt ervoor dat warmte of kou geen weerstand heeft waardoor de ruimte sneller verwarmd of gekoeld wordt. Hierdoor zorgt een PVC vloer voor een warm en behaaglijk gevoel.
 • Forinn PVC vloeren zijn waterbestendig
  De PVC vloeren van Forinn zijn waterbestendig. Het is dus mogelijk om een kunststofvloer te leggen in bijvoorbeeld uw badkamer, kelder of keuken.
 • PVC vloer voor betaalbaar design
  Kunststofvloeren zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Naast de vele mogelijkheden qua kleuren, structuren en dessins, is PVC dus ook gunstig geprijsd. Betaalbaar design waar u lang van kunt genieten.

Gratis Stalen Forinn PVC vloeren

Vraag hier gratis stalen aan van uw PVC vloer. Wij zorgen ervoor dat u de gewenste stalen binnen enkele werkdagen in huis heeft. Klik hier om Gratis Stalen aan te vragen.

Waarom Vloerbeleving.nl?

Vloerbeleving.nl heeft bijna 10 jaar ervaring in het professioneel stofferen van woon- en kantoorvertrekken. Vloerbeleving.nl biedt een uitgebreid assortiment aan producten voor het stofferen van woningen of kantoren. Wij leveren Tapijt vloeren, Marmoleum vloeren, Vinyl Vloeren, PVC vloeren, Raamdecoratie, Vloerplinten, Muurverf Farrow & Ball, Muurverf Pure & Original, Muurverf Painting the Past en behang en nog veel meer. Vloerbeleving.nl is dé Specialist in Woningstoffering.

Kiest u voor Vloerbeleving.nl, dan kiest u bewust voor kwaliteit, service en aantrekkelijke prijzen. Hebt u een keuze gemaakt voor een vloerbedekking dan kunt u besluiten deze zelf te leggen of dit uit te besteden. Wilt u gebruik maken van onze legservice, dan kunt dit aangeven in het bestelproces. Wij bieden onze legservice over heel Nederland aan.

Bestel uw PVC vloer bij Vloerbeleving.nl voor een aantrekkelijke prijs en ervaar daarnaast de goede service en kwaliteit dat wij u te bieden hebben!

De Forinn PVC vloeren met onder andere de Podium XL vloer, wordt geproduceerd door Beau Flor. Zij zijn 1 van de grootste producenten van Europa en hebben een leidende positie in de vloerensector. Beau Flor besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van haar producten en het productieproces. Daarnaast is ontwikkeling en innovatie zeer belangrijk. Podium XL kunststofvloeren zijn hier het resultaat van.

Forinn vloeren zijn uniek in de markt van kunststofvloeren. Door brede en extra lange PVC stroken te bieden, heeft u de mogelijkheid om een ruimte nog ruimtelijker te doen lijken dan deze in werkelijkheid is. U kunt de PVC vloeren van Forinn voor zowel woonmatig als projectmatig gebruik inzetten.

Actie banner indexpagina
Actie banner indexpagina
InklappenLees meer


Menu