Handyfloor PVC

Handyfloor PVC is milieuvriendelijk & duurzaam

Handyfloor PVC vloeren vindt zijn oorsprong in de fabriek van Gerflor. Zij produceren PVC vloeren op duurzame wijze waarbij de kwaliteit van het product zeker net zoveel aandacht krijgt. De PVC producten bestaan voor meer dan 65% uit gerecycled materiaal waarbij het eindproduct, de PVC vloer, aan het einde van zijn levensduur volledig recyclebaar is.

Nog meer gemak met Handyfloor PVC

Doordat de mogelijkheden en kwaliteit PVC in de afgelopen jaren dusdanig verbeterd is, kiezen steeds meer mensen voor PVC in plaats van traditionele vloeren als hout of laminaat. Handyfloor levert PVC stroken die verlijmd worden met de ondervloer of PVC Click. Hiermee kunt u zelf eenvoudig en snel een ruimte voorzien van een PVC vloer.

Waarom een Handyfloor PVC Vloer?

De Handyfloor PVC vloeren hebben zich in de afgelopen jaren wel bewezen. De PVC vloeren zijn toepasbaar in elke ruimte. Of het nu de woonkamer, kinderkamer of badkamer is. Daarnaast is de kunststofvloer slijtvast en krasvast waardoor u langer plezier ervaart van uw aankoop. Hierbij is het bijkomende voordeel dat PVC aantrekkelijk geprijsd is in vergelijking tot traditionele vloeren.

Nog 5 redenen om voor Handyfloor PVC te kiezen!

 • Eenvoudig in onderhoud
  Kunststofvloeren zijn zeer eenvoudig te onderhouden. De PVC vloeren zijn 100% waterdicht. U kunt de vloer stofzuigen en dweilen zonder bang te hoeven zijn dat de vloer beschadigd door het water.
 • PVC geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
  De PVC vloeren van Handyfloor kunnen zonder problemen in ruimtes gelegd worden waar sprake is van vloerverwarming of vloerkoeling. Doordat PVC weinig weerstand heeft voor kou- of warmtegeleiding, is deze uitermate geschikt voor een dergelijke toepassing. Er wordt zelfs beweerd dat PVC een betere geleiding kent dan plavuizen.
 • Handyfloor PVC geschikt voor woon- en projectmatig gebruik
  Handyfloor levert haar producten zowel voor woonmatig gebruik als voor projecten. Voorheen werd PVC voornamelijk toegepast bij projectmatig gebruik. De voordelen van slijtvastheid en krasvastheid zijn ook vaak gewenst bij woonmatig gebruik. U kunt hierdoor nog langer genieten van een mooie PVC vloer.
 • Gemakkelijk zelf te leggen
  De PVC vloeren zijn eenvoudig door u zelf te leggen. Hiervoor zijn geen speciale gereedschappen nodig. Verder zult u niet of nauwelijks hinder ondervinden van stof en afval. Wel is belangrijk dat de ondergrond glad en egaal is.
 • Kunststofvloeren zijn hygiënisch
  De PVC vloeren van Handyfloor zijn speciaal behandeld tegen bacteriën. Hierdoor zijn de vloeren hygiënisch en gemakkelijk te reinigen.

Handyfloor kunststofvloer voor projectmatig gebruik

PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor projectvloeren. De PVC vloerbedekking van Handyfloor zijn krasvast, slijtvast, 100% waterdicht en voor een aantrekkelijke prijs beschikbaar. Wenst u meer informatie te ontvangen over de projectmatige toepassing van Handyfloor PVC, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vloerbeleving.nl.

Bestel gratis stalen Handyfloor PVC

Mocht u wat proefstukken wensen te ontvangen dan kunt u gebruik maken van onze ‘gratis stalen’ service. Klik op gratis stalen en wij zorgen dat u binnen enkele werkdagen de gewenste stalen in huis heeft.

Waarom Vloerbeleving.nl?

Vloerbeleving.nl heeft bijna 10 jaar ervaring als professioneel woningstoffeerder. U vindt hier een uitgebreid assortiment aan stoffeerproducten voor uw woning of kantoor. Naast PVC vloeren kunt u bij ons ook terecht voor Tapijt vloeren, Marmoleum vloeren, Vinyl Vloeren, PVC vloeren, Raamdecoratie, Vloerplinten, Painting the Past verf, Farrow & Ball verf, karpetten en vloerkleden, decorlijsten & plinten, behang en nog veel meer. Vloerbeleving.nl is dé Specialist in Woningstoffering.

Bestel uw PVC vloer bij Vloerbeleving.nl voor een aantrekkelijke prijs en ervaar daarnaast de goede service en kwaliteit dat wij u te bieden hebben!

Handyfloor biedt een ruim assortiment aan PVC vloeren. De vloeren staan bekend om de kwaliteit en duurzaamheid. De PVC vloeren krijgen een speciale oppervlaktebehandeling waardoor de vloer nog beter bestand is tegen slijtage of krasvorming. Met de kunststofvloeren van Handyfloor heeft u een vloer die geschikt is voor elke woonruimte en werkplek.

Wilt u meer weten over de vele voordelen van Handyfloor PVC, klik op lees verder.

Actie banner indexpagina
Actie banner indexpagina
InklappenLees meer


Menu