Allure Locking PVC

Voordelen van Pure Allure Locking PVC Click vloerdelen

Het gebruik van PVC Click vloerdelen heeft in de afgelopen jaren een enorme toevlucht genomen. En niet zonder reden! De PVC Click vloerdelen zijn slijtvast en toepasbaar in elke ruimte. Daarnaast zijn de vloerdelen erg praktisch in gebruik. Naast deze voordelen en de levenslange fabrieksgarantie van Pure Allure Locking biedt PVC Click nog meer voordelen.

 • Eenvoudig kliksysteem
  Door het kliksysteem van de PVC vloerdelen hoeft u deze niet te verlijmen en kunt u uw vloer bij een eventuele verhuizing eenvoudig meeverhuizen. Is de ondergrond hard en egaal, dan heeft u ook geen ondervloer nodig voor het leggen.
 • Niet van echt te onderscheiden
  Pure Allure Locking biedt PVC vloerdelen die niet van echt te onderscheiden zijn. Met een keuzeassortiment van 20 verschillende dessins en structuren kunt u in elke woonruimte of werkruimte een vloer leggen die de uitstraling heeft van echt hout.
 • Onderhoudsvriendelijk
  PVC vloerbedekking is een onderhoudsvriendelijke oplossing voor elke woon- of werkruimte. Regelmatig stofzuigen en dweilen is afdoende. U hoeft nooit meer te schuren, oliën of te lakken!
 • Geschikt voor vloerverwarming
  PVC Click is uitermate geschikt voor woonruimtes waar sprake is van vloerverwarming. Dit komt doordat de vloeren van Pure Allure Locking een lage warmteweerstand kennen.
 • Kras- & slijtvast
  PVC vloerbedekking is kras- en slijtvast. Hiermee is deze vloerbedekking zeer geschikt voor intensief woongebruik of projectmatig gebruik.
 • Duurzaam & Milieuvriendelijk
  Pure Allure Locking PVC Click vloerdelen zijn duurzaam, recyclebaar en daardoor milieuvriendelijk. Daarnaast biedt Pure Allure Locking een levenslange garantie op haar vloerproducten.
 • Geluidsarm
  In tegenstelling tot laminaat is een PVC Click vloer geluidsarm. Doordat de vloerdelen zijn opgebouwd uit verschillende lagen van dempend materiaal wordt het loopgeluid sterk vermindert. Daarnaast is PVC ook zachter dan laminaat waardoor het comfortabeler aanvoelt.
 • Waterbestendig
  De PVC vloeren van Pure Allure Locking zijn 100% waterbestendig. Hierdoor kunt u deze vloerbedekking ook leggen in natte ruimtes zoals de badkamer of kelder.

Bestel gratis stalen PVC Click van Pure Allure Locking

Wenst u gratis stalen te ontvangen van de PVC Click vloerdelen? Dan is dit geen probleem.

Klik hier om een gratis staal aan te vragen en wij zorgen dat u deze binnen enkele dagen in huis heeft.

Waarom Vloerbeleving.nl?

Vloerbeleving.nl heeft bijna 10 jaar ervaring als professioneel woningstoffeerder. U vindt hier een uitgebreid assortiment aan stoffeerproducten voor uw woning of kantoor. Naast PVC vloeren kunt u bij ons ook terecht voor Tapijt vloeren, Marmoleum vloeren, Vinyl Vloeren, PVC vloeren, Raamdecoratie, Vloerplinten, Painting the Past verf, Farrow & Ball verf, karpetten en vloerkleden, decorlijsten & plinten, behang en nog veel meer. Vloerbeleving.nl is dé Specialist in Woningstoffering.

Bestel uw PVC vloer bij Vloerbeleving.nl voor een aantrekkelijke prijs en ervaar daarnaast de goede service en kwaliteit dat wij u te bieden hebben!

Compleet assortiment Pure Allure Locking PVC Click vloeren

Bent u op zoek naar een duurzame vloer, welke milieuvriendelijk is geproduceerd en niet van echt te onderscheiden? Bij Vloerbeleving.nl bieden wij het unieke assortiment van Pure Allure Locking PVC Click vloerdelen. Een unieke PVC vloer die geschikt is voor elke woonruimte. De PVC Click vloerdelen van Pure Allure Locking kunt u ook in natte ruimtes zoals een badkamer leggen.

Pure Allure Locking biedt op haar PVC Click vloerdelen een gegarandeerde levenslange garantie! Hiermee laat Pure Allure duidelijk zien dat zij volledig vertrouwd op de kwaliteit van haar producten.

Actie banner indexpagina
Actie banner indexpagina
InklappenLees meer


Menu